Sara Johanna Matilda

Inspiration

Läste just blondinbella's blogg där hon hade skrivit om att hon ätit kycklingsallad idag och så vidare. Och fy fan vad jag blev sugen på tonfisksallad! Kan vara det bästa som finns. Aahhhh, vill ha!
Vilken är din favoritsallad? (Ännu mer insperation från blondinen)

image91
2008-01-31 @ 19:14:14 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


Don't run and hide, nobody's searching

Teatern ja...
Det vart väl lite spårning där med tanke på att jag mådde skitdåligt innan och funderade på att skita i det hela, hade bajsont i huvudet och var yr och skit. Men, man kan ju inte svika gruppen, så jag pallrade mig dit. Och tydligen var man inte den enda som mådde så bra, typ alla var jättetrötta, hade ont i huvudet osv. Så ja... stämningen var väl lite sisådär. Men pågrund av tröttheten spårade det ganska hårt, som vanligt.
Skönt att vara hemma igen iallefall.


Saknar gamla tiden och jag tror inte det blir samma sak igen. Bevisa motsatsen, snälla!
2008-01-31 @ 18:54:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Igår snöade det

image90

2008-01-31 @ 13:47:01 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Godmorgon

Dagen började ju ganska dramatiskt om jag får säga så med att telefonen ringde. Men det var bara pappa som hade missat bussen, varför han skulle ringa och säga det vette fan. Iallefall efter det kunde man såklart inte somna om, men hade fått ett sms från Joppe igår när jag sov så tänkte att jag kanske kunde väcka honom om jag smsa tillbaka. Och det kunde jag!
Sen smsade jag Pelle också som var vaken av någon anledning, höhö.
Upp till datan blev det bara för att ta emot saw 4 av Joppe, men det verkar gå segt...
Sen var jag uppe till 8 kanske och kollade på tv och sen slocknade jag igen och vaknade nu för inte så länge sen. Skönt!
Kom på att det är teater idag och har en hel del som måste fixas här så... Vi hörs senare!

2008-01-31 @ 13:04:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Provet!

Kanske skulle berätta hur det gick på provet idag, för det är väl alla fantastiskt nyfikna på?!
Det gick nog rätt bra faktiskt, mycket för att Kenneth är så jävla skön och typ gick igenom frågorna (och endel svar!) innan vi började. Haha, han är klockren. Så nu gäller det bara att  hålla tummarna för att det  går bra!

2008-01-30 @ 16:52:55 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Avlivning

Visst, det var bara ett marsvin, men det kommer ändå bli tomt.

Fast han hade ju trots allt stamtavla!
2008-01-30 @ 16:08:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Stammisar

Haha, pinsamt att damen som jobbar i kafeterian känner igen oss. Kanske finns något slags kort man kan få om man är stamkund?! Köp för 100 kronor och få en extra pucko på köpet. Pucko passar ju oss ganska bra...

Nåja. Slutade som sagt tidigt idag efter en jävla massa flum på matten med dokumentärer, äckliga ägg och skinka. Drog då ner på stan med Therese, Elin, Pernilla, Mia och Habbi. Men det blidde som så att bara jag och Habbi drog iväg till HM där man gjorde lite fynd i form av underkläder. Alltid trevligt!
Sen kom vi till station precis när bussen hem hit gick så... Ja, inte på grund av lathet eller nåt, bara för att jag verkligen tror på ödet att bussen kom precis när jag kom... Va fan, jag orkade inte gå upp till skolan och hämta cykeln helt enkelt, får  hämta den imorgon. Punkt.
2008-01-30 @ 14:41:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Working 9 to 5

Godmorgon!

Njae, det där working 9 to 5 stämmer inte riktigt, inte idag iallafall. Vi slutar faktiskt runt 2 idag om jag inte tänker helt fel. Men sista timmen är matte så dagen kan nog kännas längre än den faktiskt är... Suck.

3210. Ange symmetrilinjens ekvation till kurvan
a) y= x(x-12+8)
b) y= 13+2x(14-x)

Alltså det där talet har jag varit fast på i typ 2 månader!
Jag hajar ingenting. Någon smart som kanske kan förklara såhär över bloggen? Vore ju hemskt trevligt isånnafall! Höhö.

Och idag gick jag faktiskt ut med hundarna och släppte inte bara ut dom på gården... Okej, jag gick till grannen och lät dom pissa utanför där och sen vände jag, men va fan, det typ snö-regnar och jag kommer ändå hem tidigt idag! Faktiskt.
2008-01-30 @ 08:01:07 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


It only hurts

Ja fy fan, säger jag bara.
Drog hem typ en halvtimme tidigare från skolan eftersom jag hade så jävla ont i magen och höll på att spy. Blä.
Men hann iallefall med vår lilla dissikering eller vad fan man ska kalla det av en kiwi på temat. Var ganska intressant, höhö.
Så jag chillade järnet när jag kom hem på soffan men nu känner jag att det är dags att dra igång med pluggandet inför provet imorgon i filmkunskap. Det... suger ganska hårt om man får uttrycka sig så. Fast, det är ju faktiskt min blogg så jag får säga vad jag vill! Så det så. Nu ringde någon läskig KG-gubbe och frågade om pappa ska träna ikväll... Måste nog ringa upp papi och fråga så inte herr KG blir arg!

Vi hörs.
2008-01-29 @ 17:11:24 Permalink Allmänt Kommentarer (15) Trackbacks ()


Ge mig

image88
2008-01-29 @ 11:36:17 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


I'll miss you

Mitt lilla marsvin Bull mår inge bra och är kanske kall och död där hemma i buren.
Gick och kollade till han imorse och såg att han inte ätit och bara satt i ett hörn, försökte ge han lite eftersom man såklart blir orolig eftersom marsvin typ alltid äter. Så jag ringde mamma och frågade om han ätit när hon gett han mat, men det hade han inte "nej, han mår inge bra, låt han bara vara...". Det känns fan jobbigare än vad jag trodde det skulle göra. Har inte direkt brytt mig om han de senaste åren men han har ju ändå varit som en... jag vet inte. Det känns jobbigt iallafall men lite bättre nu när jag är i skolan och får tänka på annat. Han är ju gammal och grejer så, ja, han får det väl bättre i himlen med Bill.

Men jag kommer nog sakna dig trots allt.
2008-01-29 @ 10:26:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Guidelines Eat that question, Hugo


396324-82

396324-83

396324-84

396324-85

396324-86

image81
2008-01-28 @ 22:06:42 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Oh happy day

Har vart en riktigt skön dag. Slutade 10 över ett eftersom det inte var någon spanska och vi får plugga på valfritt ställe inför filmkunskaps provet på onsdag.
Så jag, Emelie, Therese, Kim med flera satt kvar och pluggade lite. Alla fick lite damp på Kim och Kim fick lite damp på oss men det är nog löst nu, höhö.
Sen drog jag och Emelie ner på stan för varsin stor skagenröra-baugett (stavning?) på tullen! Smarrigt värre må jag säga.
Hittade en hel del kul på stan; nytt puder, ny foundation, en tröja... hårspännen. Kommer inte ihåg riktigt, men det var nog det. Är helnöjd!
Sen har det vart teater nu på kvällen, vilket var ganska kul men var skittrött så satt mest och hängde när jag inte garvade åt Val's och Emelie's teckningar på får! HAHA.

Jag vill att du ska fixa det här. Du kommer fixa det.
2008-01-28 @ 21:50:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ny mobil sökes

Gick upp typ en timme tidigare än jag brukar imorse för att jag inte kunde sova. Ovanligt.
Men det var rätt bra för man får så mycket mer gjort när man går upp tidigt och ändå är pigg. Det har ju blivit som så att jag måste gå ut med hundarna på morgnarna eftersom alla andra drar iväg så... Ja. Kanske borde införa en ny god vana? Gå upp tidigare!

Och mobilen krånglar fortfarande. Någon som kan tipsa om någon, helst inte alltför dyr!, sony ericsson?!

Nu måste jag cykla, börjar om 10 min!
2008-01-28 @ 08:38:44 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Nocturnes Liza Minelli, Liza

Du är min absolut bästa vän och jag älskar dig.

image71

image72

image75

image76

image77

image78
2008-01-27 @ 19:54:55 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Enjoy

Här kommer lite bilder från den underbara gårdagen, haha.


image45

image46

image48


image47

image49

image50


image51

image54

image52

image53

image55

image56

image57

image58

image59

image60

image61

image63

image64

image65

image66
VARFÖR FÅR JAG ALDRIG VARA IFRED PÅ TOA?!

image67

image68

image69

image70
2008-01-27 @ 13:29:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helt galet

Helt galet är väl dom enda orden som passar in på gårdagen. Det hela började på pizzeria KEBABEN (hahahaha!) där alla dårar samlades för att avnjuta en måltid, höhö. Herrn i huset (kocken) var kåt som ett jävla as och gick omkring och sa kompis och snygging till oss omvartannat. Det var lite läskigt men bara att vara vänliga tillbaka ("tack kompis!"). Ja, så vi satt där och åt i godan ro men sen kom Kim och förstörde stämningen, nädå, klart hon inte gjorde! Hon hade tatuerat sig på benet och det var en tjusig en må jag säga.
Efter pizzeriabesöket drog vi oss till ICA för att köpa lite  godis. Lite  var det ja... Slutade på 73,50 tror jag! Fast då skulle ju såklart jag, Emelie och Therese dela. Haha, jag och Therese garvade sönder åt gamla minnen från när vi var hos henne och... ja, körde den här tysta minuten då om det är någon som kommer ihåg det? Den som övergick till dampiga timmar... Stina fick ta hand om godiset som hon sa att hon skulle skydda med sitt liv. Juste, jag kanske skulle presentera vilka som var med, att jag kunde vara så dum att glömma det! Ja, först och främst har vi ju mig själv sen var det; Pernilla, Sofie, Kim, Elin, Stina, Emelie, Therese, Joanna... Har jag glömt någon? Tror inte det. Sen kom även Erik som fick vara ensam kille, haha, stackarn. Men han verkade inte klaga över det!
Väl hemma hos Elin satte vi igång med singstar vilket... lät bra stundtals men andra stunder lät det rent ut sagt förjävligt! Haha, roligt var det iallafall. När man hade börjat tappa rösten (i mitt  fall) så var det dags för något jävla spel Sofie hade med sig och vi kan ju alla gissa vad det spelet handlade om?! Nejni, det där ska vi nog inte tala mer om, haha.
Sen började folk droppa av så jag, Emelie, Elin, Therese och Erik gick till långsjö för att kolla fotboll. HAHA, ja vad kan jag säga mer än att jag spårade sönder på vägen dit och under tiden vi var där? Fy faaan... Jag var värre än vanligt helt enkelt, mycket värre. Usch, skäms nästan lite. Iallefall, där träffade vi på Ullis och Louise som vi förresten hade träffat tidigare under kvällen. Fotbollen var ju väldigt intressant må jag säga, eller inte! Men det var en viss tjockrumpad spelare som gav mycket nöje, även Conny och den galna målvakten. Elin träffade en gammal vän (?) som heter Andreas som följde med oss hem till henne efter fotbollen och ännu lite mer spårande från min sida (det är Rimbo luften som gör folk galna!). Där spelade vi "med andra ord" men då hade mitt damp börjat gå ur, så det kommer jag inte ihåg så mycket av. Eller jo, haha, att jag letade tjuvar för fulla muggar för att få vårt lag att vinna, vilket gick jävligt bra på ren svenska! Sen drog Ullis hem och sen drog Andreas hem och då var alla ganska trötta så vi bestämde oss för att sova. Jag, Emelie och Erik fick ta gästrummet och Elin sitt eget. Här började dampet gå igen så när Erik står och drar ner persiennerna med byxorna på halvstång håller man ju på att kissa på sig av skratt. Och när Emelie börjar imitera en viss person så var droppen droppad! "Lägg av, Emelie, jag blir kåt!".

Till slut somnade vi iallafall och nu är jag hemma. Det var en skitrolig kväll som vi får göra om snart! <33333
2008-01-27 @ 12:02:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Under kontroll

Nu är bloggen under kontroll igen, tack gode gud för det. När jag lugnat ner mig lite och inte var lika förbannad längre så ringde Emelie så lägligt, så vi drog ut på en promenad med hundarna. Massa helt sjukt snack som vanligt, det är det som är så jävla kul! Hoppas det gick bra med kortet, höhö...
Sen smsade Frippe och sa att han var i Norrtälje när jag kommit hem och frågade om han och någon Mattias fick komma över. Sure sa jag och sen fick jag ju se att den där Mattias hade jag ju träffat på förut! Mycket trevligt. Vi kollade på Resident evil och sen åkte de hem runt kvart över 12 kanske. Då var det bara att dra slaggen för att gå upp igen nu för 20 minuter sen kanske. Idag ska jag med mamma o pappa till mormor o morfar för att slippa cpbuss och istället åka superbil till Rimbo, haha.

Vi hörs!

2008-01-26 @ 11:56:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så var vi tillbaka där vi började

FAN VAD JAG FÅR DAMP PÅ DEN HÄR JÄVLA CPBLOGGEN!!!!!! FUNTAR FAN PÅ ATT TA BORT DEN I MIN ILSKA FÖR DET GÅR BARA ÅT HELVETE!!!! SÅFORT MAN ÄR INNE PÅ DEN HÄR FÖRBANNADE STILMALLEN SÅ ÄNDRAS HELA JÄVLA SKITEN ÄVEN OM MAN INTE GÖR ETT PISS!!!!! JAG GER FÖR HELVETE UPP!!!!!
2008-01-25 @ 20:15:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's Gina, bitch!

Haha, sitter och kollar på beauty shop och dricker trocadero med Val. Fy fan vilken jävla bra film, har saknat den som fan eftersom den på något mystiskt sätt har försvunnit härifrån. Men nu får man sig ett gott skratt iallefall! Sen blir det till att träffa Emelie, kanske fest i Långgarn om jag säger så, haha. Och så blir det förhoppningsvis lite träning igen i helgen med Lisa. Någon annan som är på?
Och imorgon är det ju också Elin som gäller, vilket ska bli skitroligt faktiskt! Som hon hette på msn; SP06B, vi möts på rimbo station kl 17.20 ni som känner er träffade.
Har även vart lite duktig idag och pluggat filmkunskap, det tog sin lilla tid men nu har jag iallefall läst en grej av typ tre saker som vi ska ha prov på på onsdag. Wohooo lixom...

2008-01-25 @ 19:51:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


If tomorrow never comes

Vart en ganska jobbig dag alltså... Men tror att det mesta löst sig nu, skönt det. Teatern var väl helt ok, haha, det blir ett scenbråk ändå! Det kommer bli så jäääävla bra. Och efter teatern var det bara dirr upp till klubben för att träffa Lisa och Isa (förvirrande...) för att träna! Det gick faktiskt riktigt bra, man kanske ska börja satsa på freestyle istället?! Höhö.

Men fan, Hugo har fått en jävligt dålig vana. Han får damp såfort han ser en bil och typ vägrar gå för att han tror att det är mamma. Och när han då tvärstannar och man får dra i honom så åker det förbannade halsbandet som är för stort av och han drar iväg med en jävla fart. Skitirriterande, någon som har förslag på hur man kan "bota" det?! Har ju ingen större lust att bära hem en påkörd och död hund lixom.
2008-01-24 @ 21:27:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad ska man tro?

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN
FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN
FANFANFANFANFANFANFAN

Ultimata mardrömmen, det kan fan inte  vara sant!

2008-01-24 @ 14:06:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brölande kor

Står inne i badrummet, har precis duschat när jag hör ett jävla brölande utanför. Första tanken var att mobilen ringer, men nej, jag har ju ingen låt som låter såhär jävligt på mobilen. Står och lyssnar ett tag och försöker komma fram till vad det kan vara... "Take this liiiiiiife!!!!!!" skriker musiken. Det här känner jag igen ju, tänker jag och går ut, men typ flyger tillbaka in i badrummet eftersom det är så jävla högt ljud! Pappa står och fixar med tvätt och skriker "IN FLAMES!!!!" samtidigt som han typ diggar sönder.

Jag är rädd, riktigt rädd.
2008-01-24 @ 12:37:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I just want you

Väldigt skön dag om jag får säga det själv. Inget klassråd så vi hade några  timmars rast där mitt på dagen vilket var skönt och sen var det matte där jag för en gångs skull faktiskt fattade både det ena och det andra. Efter det så slutade vi, men ingen var särskilt taggad på pizza eftersom vi ska äta det på lördag ändå men jag och Emelie drog ner på stan ändå (till chokladkoppen förstås, det är så OTROLIGT mysigt där, stämningen är så OTROLIGT härlig... OBS! INTERNSKÄMT!) för att iallfall klämma i oss något onyttigt så det fick bli lite mys på hörnan istället med bullar! Mums. Jaa, vad gjorde man sen då... Jo just det, tog bussen hem eftersom man inte orkade cykla, höhö. Ja, för jag cyklade faktiskt imorse, pappa sa att det var riskfritt om man tog det lugnt men såklart drar jag på för fulla jävla muggar och ramlar typ varannan meter så ja... Palla gå igenom det en gång till kort sagt. Sen kom man hem och då fortsätter svullandet när jag kommer på att jag har godis kvar i min "hemliga låda" sen i måndags på teatern. Självklart trycker jag i mig allt med bara lite hjälp ifrån Val. Svullandet slutar inte där för sen vart det även lite mat hämtat från Solbacka krogen! Fast sallad bara som tur var, annars skulle jag nog slutat som fettan på 5an ikväll. Var det någon som såg det programet? Fetman tog mitt liv, tror jag att det hette. Fy fan, det var hemskt. En kärring, eller ja, hon var ju typ 30 bast som vägde över 400 kilo om jag inte minns fel. Är det klokt?! Usch, man blev ju äcklad. Men som tur var hade man trevligt sällskap att titta på äcklet med i form av Fiya, Fekan och Larsa, haha. Vi försökte oss även på att åka lite pulka innan det men det blev mest så att vi... satte oss på arslet mitt i backen och pratade istället. Typiskt oss - men vi kommer igen en annan dag!

Nu ska jag läsa min nya hänt bild som jag fick idag.
2008-01-23 @ 21:46:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vill ha

Sjukt snyggt linne från stylebystars.com
2008-01-23 @ 15:09:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Sista dagen för den här veckan då, har ledigt torsdag fredag sen! Fy fan vad skönt det ska bli alltså. Man behöver verkligen sånt där annars skulle man nog tuppa av alltså. En jävla massa snö har det kommit så det blir nog till att gå till skolan vilket suger. Tar sån jävla tid och... man fryser. Efter skolan blir det antagligen ner på stan med underbara SP06B för en tripp till Roni! Haha, tycker synd om Kim som försöker gå på någon slags diet när vi andra bara tjockar i oss hela tiden. Och ikväll efter middagen (om man nu orkar käka nån middag efter Roni) så ska jag till nyponbacke och åka tefat eller pulka eller nåt med Fiya, haha! Det lär bli kul. Alltså hjälp, varför sitter jag och lyssnar på Bosson - one in a million? Ibland skrämmer jag mig själv...
2008-01-23 @ 08:13:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Money can't buy me love

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[/] Blå - 1000 kr
[/] Grön - 700 kr

[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 100 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[x] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[x] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[x] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


Jag kostar: 38400  kronor.
Vad kostar du?
2008-01-22 @ 18:38:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Schysst vändning

Haha, nu är min dag bra igen, tack vare lilla Habbi som gav mig ett gott skratt!

Jag: You can kiss my ass goodbye, baby!
Habbi: Alltså du skulle vart neger!

Håhåjaja vad tråkigt det var egentligen men ja.

Jag vill åka till Skottland!
2008-01-22 @ 11:13:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig dag

Vaknade av typ världens värsta mardröm som jag haft i huvudet hela jävla dagen och såg att det var en jävla massa snö + snöstorm ute. Yey, härligt. Och inte verkar det sluta snöa heller. Lite sent kanske om ni frågar mig, kunde kommit på jullovet istället men nä.

Kommentera mera!
2008-01-22 @ 10:52:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens roligaste

Hahaha, spåra stenhårt på teatern.

Melody: Jag lever för att äta!
Jag: Vi ser det...

2008-01-21 @ 21:44:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fast allvarligt...

Kan någon hjälpa mig med min design på bloggen?! Fiya, Emelie?! Vem som helst, tack!
2008-01-21 @ 21:44:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara för att

Spanade in Anna I's blogg och hittade den här grejen...

hångel / pussar
morgonpigg / morgontrött
högklackad / lågskor
piercing i naveln / piercing i läppen
nybäddat / ikke bäddat
MSN / Skype
förhållande / strul
finnar / fräknar
vit choklad / mörk choklad
ICA / COOP
surt / sött
lakrits / choklad
tuggummin / halstabletter
kärlek / vänskap
sova / äta
frukost / lunch
majs / gurka
ladda upp en bild / kolla på folks bilder
linser / glasögon
bevakare / vänner
småbarn / tanter
stockholm / göteborg
japan / kina
läppstift / läppglans
självmord / bilolycka
vatten / oboy
öl / saft
vinter / sommar
snö / regn
2008-01-21 @ 13:53:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hängpattar

Habbi sa åt mig att söka på "hängpattar" på google och se här vad vi hittade...


2008-01-21 @ 13:36:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bleeding love

Så var man tillbaka i skolan igen då, efter en helhärlig helg. Yeees...
Eftersom vår underbara Ann-Britt(Fitt) är på Cuba eller nåt så har vi ingen spanska så... Det blir till att sitta här istället. Kanske inte så roligt det heller men bra mycket skönare än att sitta där och pinas. Teater ikväll också, blir säkert najs. Nej nu måste jag springa o krama på Habbi och Emelie för dom är så söta.
2008-01-21 @ 13:27:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nördar

Sitter kvar fortfarande i skolan, trots att vi slutade för typ en timme sen. Vår quake-hysteri har börjat igen och jag hag blivit riktigt jävla bra. Det sa till och med Simon (haha) så det måste ju betyda nåt. Och eftersom man inte riktigt orkar gå hem och sen åka iväg igen (ska till farmor, hon fyller år) så får mami, papi och val hämta mig här vid skolan, höhö. Sen kan jag nog få pappa att cykla hem cykeln så då... slipper jag motionera någonting! Fantastiskt. Hjälp, Ibbe o Simon ska kolla på något läskigt där borta, måste tjuvkika lite. Plikten kallar lixom.
2008-01-18 @ 16:16:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej, jag heter Belle (?)

Askungen:
[ ] En av dina föräldrar är döda
[ ] Du gör många sysslor hemma .
[x] Du älskar att klä upp dig
[x] Du älskar djur .
[ ] Du väntar på din drömprins
[ ] Din mamma är väldigt sträng .
[ ] Du har systrar som är avundsjuka på dig
[ ] Ibland vågar du inte säga vad du egentligen tycker
[x] Du har glömt skor hos en kompis någon gång
[/] Du har blont hår
TOTAL: 4,5

Belle:
[x] Du har kysst någon som dina kompisar inte gillar
[x] Du har gått vilse i skogen
[/] Du älskar att läsa
[/] Du är inte det minsta blyg och säger alltid vad du tycker
[x] En av dina familjemedlemmar är ganska konstig
[x] Du har jobbat frivilligt någon gång
[ ] Du har en vild fantasi
[ ] Du älskar att ta hand om människor som behöver hjälp .
[x] Killar har tyckt om dig bara för att du är söt
[x] Du har tackat nej till minst en person som har velat gå på dejt med dig.
TOTAL: 7

Jasmine:
[ ] Din pappa är väldigt rik
[ ] Du är väldigt smart
[x] Du har varit tillsammans med någon som är olik dig
[ ] Du är unik och annorlunda jämfört med alla andra .
[ ] Du skulle aldrig gifta dig med en person bara för att personen var rik
[/] Du har många mål i ditt liv
[ ] Du har inte så många vänner
[ ] Du är självständig
[ ] Du är förmögen
[/] Dina föräldrar försöker kontrollera ditt liv.
TOTAL: 2

Ariel;
[/] Dina föräldrar förväntar sig mycket av dig
[ ] Du försöker följa reglerna, men det är inte ofta du klarar av det
[ ] Du är lite av en trubbelmakare.
[ ] Du är yngst i din familj
[ ] Du har många systrar (2 lr fler)
[ ] Du samlar på nånting
[x] Du har/har haft långt hår
[x] Du har/har haft en fisk som husdjur
[/] Du är väldigt nyfiken av dig
[x] Du är ganska lättlurad
TOTAL: 4

Snövit;
[ ] Du vet att du är vacker
[x] Ibland verkar det som att din mamma är avundas dig (HAHA)
[ ] Du har nästan blivit dödad
[x] Du har minst 7 bra kompisar
[ ] Du har blivit matförgiftad
[x] Du har/haft kort hår
[x] Du kommer överens med nästan alla .
[/] Alla dina kompisar är olika .
[x] Du älskar att ha kul
[/] Du är gladare när du inte är hemma .
TOTAL: 6

Mulan;
[/] Du är lite av en pojkflicka
[x] Många önskar att du var lite tjejigare
[x] Du har låsats vara någon du inte är .
[x] Du har haft en fysisk fight med någon
[ ] Du har rymt hemifrån
[ ] Dina föräldrar försöker planera ditt liv
[/] Du har många killkompisar .
[ ] Du ser ofta dig själv i dåliga situationer
[/] Du älskar din familj så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda dem
TOTAL: 4,5

Aurora (Törnrosa);
[ ] Du bor/har bott med någon annan än dina föräldrar .
[ ] Du dog nästan vid tidig ålder
[ ] Du är vänlig, älskande och tankfull .
[/] Du har en fin sångröst (om jag vill)
[/] Du gillar att sova sent på helgerna
[/] Du är mycket ute
[ ] Du är adopterad
[ ] Du är väldigt romantisk
[ ] Rosa är en av dina favoritfärger
TOTAL: 1,5

Pocahontas;
[x] Du älskar att utforska stora städer
[x] Du är mer andlig än religös
[/] Du har haft ett omöjligt förhållande
[ ] Någon i din familj är död.
[/] Dina föräldrar är bryr sig mycket om dig
[ ] Någon du känner har varit med i något krig
[/] Du älskar naturen
[x] Du har/har haft svart hår
[x] Du skulle älska att flytta till en fin och exotisk plats
[ ] Du är väldigt äventyrlig
TOTAL: 5,5

Askungen; 4,5
Belle; 7
Jasmine; 2
Ariel; 4
Snövit; 6
Mulan; 4,5
Aurora (Törnrosa); 1,5
Pocahontas; 5,5
2008-01-18 @ 13:43:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Karre

Jag vill ha en kareokemaskin!
2008-01-18 @ 11:55:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utmaning

Blev utmanad av Fiya ^^

1. Tre namn jag lyssnar till: Sara, Sami, Saris.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: eh, jag är väl rätt rolig ibland, höhö.
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: svårt att bestämma mig.
4. Detta är jag rädd för: hajar! och mörker.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: mat, kärlek, mjölk.
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: sätta tungan på näsan, slicka mig på armbågen, inte svära.
7. Detta tycker jag om att göra: träna hund, umgås med folk!
8. Detta vill jag göra just nu: hämta ett glas mjölk... men jag orkar inte.
9. Bästa känslan: måste nog härma fiya lite här - äkta vänskap!
10. Värsta känslan: att vara osäker.
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: rolig! och sen typ förstående o sånt.
12. Är jag kär just nu? kanske.
13. Jag vill gifta mig: har nog aldrig tänkt på det. får fundera på't!
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: få ett bra jobb, bli rik, få en bra familj, resa, osv.
15. Min käraste ägodel: har många!
16. Något jag vill ha i present: en kareokemaskin, lätt.
17. Detta har jag på mig just nu: en grå cardigan, ett svart linne och jeans. och så trosor och bh.
18. Favoritkläder: jag vet fan inte... gillar de flesta av mina kläder, annars skulle man la inte köpt dom?
19. Favoritdjur: svårt att lista ut? hundar.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: allt möjligt faktiskt. men inte hip hop. eller opera.
21. Favoritlåt just nu: something in the way av  nocolai dunger.
22. Roligaste ämne i skolan: eh... svenska kanske.
23. Tråkigaste ämne i skolan: matte!
24. Stjärntecken: stenbock.
25. En bok jag gillar: sushi för nybörjare av marian keyes
26. En film jag älskar: ja, vad fan ska man dra till med här då... mumien?
27. Favorit tv-program: har måååånga...
28. Favoritdoft: georgi armani parfym för karlar, that's damn good
29. Detta äter jag gärna: choklad!
30. Dricker helst: mjölk. eller cola!
31. Favoritgodis: ni vet sånna här ganska tjocka grejer som finns i grön, gul och röd? äsch, vi tar det en annan gång...
32. Hit vill jag gärna åka på semester: spanien.
33. Färg på mina ögon: blå-gröna.
34. Min längd: vet inte, 170 kanske.
35. Jag spelar: quake typ, haha.
36. Person jag beundrar: mig själv! nej jag vet inte.
37. Så här bor jag: rött tegelhus med mami, pami, val och två hundar. ett marsvin också!
38. Antal döda krukväxter i hemmet: har iiingen aning faktiskt.
39. Det här tänder mig: hemliiiis!
40. Det här gör mig avtänd: tomater. äsch, palla.
41. Favoritfärg: svart... eller vit... eller grå.
42. Favoritcitat: "min kuk är stenhård..." "ooooh... vill du ha en muffins till den?"
43. En hemlighet jag vet: känns väl dumt att säga?
44. Bästa present jag fått: det är mycket det!
45. Senast köpta skiva: öh, ingen aning...
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ingenting ^^ nej, jag vet inte.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: mitt krulliga hår?
48. Udda förmåga/egenskap: har så många att de inte skulle få plats här (paus) NOT!
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en haj! eller en krokodil.
50. Vad lyssnar du på just nu? ingenting faktiskt.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? har vart hos tandläkarn, sen ska jag färga och slinga håret och sen ska jag på teater.
52. Var är dina föräldrar födda? hm, mamma i stockholm tror jag och pappa... samma där tror jag?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? det vette fan.
54. Vilken är din favoritrestaurang? havspiren typ?
55. När badade du i en pool senast? vette fan det heller.
56. Har du varit med i någon skolpjäs? well dah, haha.
57. Hur många barn vill du ha? inget? eller okej då, ett kanske.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? hip hop!
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? nää, man är ju inte så insatt.
60. Vad har du för TV-kanaler? de vanliga antar jag?
61. Har du åkt moped någon gång? yex box!
62. Har du busringt någon gång? det är min specialite!
63. Har du fått felparkeringsböter? inte än.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? no way! jag kan ju knappt åka vilda musen på grönan ffs.
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? jadu, geografi är ju inte min grej riktigt....
66. Har du en egen trädgård? självklart.
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? äh... ingen aning.
68. Kan du alla orden i nationalsången? typ.
69. Badkar eller duschkabin? duschkabin.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? det är ena många det...
71. Favoritpizza? hawaii. utan skinka!
72. Chips eller popcorn? chips för fan.
73. Vilken färg på läppstift använder du? ofta jag använder läppstift, haha.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej, men det kanske vore kul? NOT!
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? nähäädu.
76. Apelsin- eller äppeljuice? både och.
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Oj, det orkar jag inte rabbla.
78. Favoritchoklad? marabou.
79. När röstade du senast? skolvalet typ... förra året?
80. När åt du en hemodlad tomat sist? tomater är avtändande, hahaha.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? massa gånger!
82. Är du bra på matlagning? beror på hur man ser på saken.
83. Klarar du att tanka själv? det är väl klart.
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? nä.
85. Pepsi eller Coca Cola? cola!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? japp, på flygfyren.
87. Vad var det senaste du handlade? ja vad fan var det...?
88. Har du kräkts offentligt? hm nej, tror inte det.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? vet inte. mångmiljadär kanske.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ibland.
91. Har du ringt något betalnummer? njae, eller jag vet inte.
92. Kan man vara vän med sitt ex? absolut!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? kommer inte ihåg, vilket kanske är bra!
94. Hade du mycket hår som liten bebis?  javisst.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? ring och kika efter.
96. Vad har du i din väska? papper, smink, mobil, mp3 osv.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? favorit vet jag inte, men borstar tänderna.
98. Vad är du tacksam för idag? att jag har mina vänner och min familj!
99. Vem tipsade dig om denna lista? ingen, men blev utmanad av Fiya!
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Emelie, Emma (Kelly) och... Pernilla!
2008-01-17 @ 10:36:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Creepy feelings

Okej, det där var absolut oväntat men ändå jävligt kul, haha. Får se hur det utvecklas hörrudu...

Distans idag men det var bara att gå upp ännu tidigare än vanligt för att cykla iväg till tandläkaren, igen! Det gjorde svinont och kärringen vägrade ta bort tandsten från hela käften på en gång så då måste man tillbaka igen i februari! Palla. Emelie och Habbi kommer runt 12, då blir det färgning av hår och massa prat, som vanligt. Älskar er tjejer! <3
2008-01-17 @ 09:59:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'd rather die

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, med Emelie klagade på att det var länge sen jag skrev och så får det ju inte vara så ja... Onsdag idag vilket innebär kort dag. Kort men händelserik, som alltid på sam. Matte som sista lektion vilket som vanligt gick åt helvete, jag vill så jävla gärna välja bort skiten men varken får eller... kan. Filmkunskapen var väl ungefär lika knasig som vanligt, haha, fick typ 40 minuters rast eftersom Kenneth som vanligt var fikasugen. Vilken lirare alltså! Sen hände ju det hemskaste någonsin typ, min blogg blev rosa! Jag och Emelie satt och försökte få ordning på min design, men hon segade så jävligt så blev tvungen att ta saken i egna händer, men det gick inte så bra... Rosa var ordet. För er som inte vet det så hatar jag den äckliga färgen rosa obeskrivligt mycket. Men när Emelie förstod allvaret hjälpte hon mig som tur var! Så nu är den ganska fräsch om jag får säga det själv, vad säger ni? Jamen se där, det här blev ju ett ganska långt inlägg ändå. Och mer har jag ju att ge kom jag precis på! Imorgon kommer Emelie och Habbi över hit för att åter igen öppna Salong Nilsson, höhö. Då blir det kanske en till färgning (?) och nya slingor som gäller. Återstår att se hur det blir... Önska mig lycka till.

2008-01-16 @ 17:11:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


You're the inspiration

Kom precis hem från teatern, sjukt jävla trött.


Här kommer lite bilder från dagen; Therese höll på att svimma så hjältar som Emelie och jag är så höll vi henne sällskap i nåt vilorum där de hade en massagestol (!) mycket nöje! Sen blev det hem för att äta kladdkaka. Imorgon är det redovisning i seminariegrupper och jag har inte övat ett piss. Kanske borde läsa igenom skiten iallafall... Godnatt!

     
2008-01-14 @ 21:50:46 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


He'd simply kick my ass if he knew the truth

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan också... Dumma, dumma, dumma, dumma mig!

2008-01-13 @ 16:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilddagboks-problem?

Antar att jag inte är den enda som blivit informerad om att det är nån eller några jävlar som tagit sin in på bilddagboken eller nåt och tagit massa lösenord eller nåt sånt skit. Jag blir ju rädd, tänk om de börjar hacka sig in på msn o sånt? Nån som vet mer om saken?
2008-01-12 @ 13:21:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Total spårning

Ja, vad kan man säga om igår annat än att det spårade totalt? Sanning eller konsekvens, restaurangen med bea och vitlöks-sås, let's dance, ICA ("får jag lämna tillbaka glassen om jag har kvittot?"), kalle stropp och grodan boll osv. Spårning som vanligt men fy fan vad kul. Sov gott gjorde iallafall jag sen!

Men fy fan vad jag hade ont i huvudet både igår och idag, aaaah, inte klokt. Blir nog tillbaka till sängen nu alltså. Godnatt.

2008-01-12 @ 11:46:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besatthet

Jamen jag hatar det här för helvete. Snälla gud gör så jag slipper känna såhär.
2008-01-10 @ 21:29:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


That don't impress me much

Vaknade av att klockan ringde vid kvart i 8 imorse, äh va fan, man har bara distans en gång i veckan, jag sover vidare!, vaknar igen vid halv 12 av att Emelie ringer. Skönt att  få sova! Startade dagen nyttigt som fan genom att äta gröt som är äckligt gott men nyttigare än så blir det nog inte för nu tänker jag göra chokladbollar att (kanske) ta med till teatern. Om jag inte äter upp alla själv, vore ju just typiskt mig. Har inte fått ett piss gjort idag vad gäller skolarbete, eller jag skrev ut samhällsredovisningen till imorgon och läste igenom det en gång, mer än så pallar man ju inte. Snart är det helg då och den ser ut att bli skapligt fullproppad. Imorgon blir det antagligen någon form av filmkväll, på lördag blir det antingen middag hos Linni som fyllt 18 eller umgås med klassisarna och på söndag måste jag nog åka ut till Pia. Har faktiskt vart lite hurtig idag och tog ut Hugo (på gården, haha) och tränade lite lydnad. Han börjar bli riktigt duktig faktiskt, tro det eller ej. Nej, nu lockar de där chokladbollarna riktigt mycket alltså. Vi hörs!



Pappa är cp...
- Brukar du vara sjuk ofta?
- Njae, jag hade en influensa 97, sen dess har jag vart frisk.
- Jaha, inget utom det?
- Jo, jag har en finne i ljumskarna nu också räknas det?

För mycket detaljer...

2008-01-10 @ 14:03:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dubbel trubbel

Problem med den här jävla designen. Ska försöka fixa skiten.
2008-01-09 @ 19:46:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens outfit



image32
2008-01-09 @ 16:08:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sleep with one eye open

Efter totalspårning hos tandläkarn och på stan sitter man nu här. Imorgon börjar skolan igen och jag tycker faktiskt det ska bli kul, att träffa alla igen och sådär! Ikväll börjar även teatern, vilket ska bli skitspännande eftersom man hoppas på att få roller ikväll, wohoo!

Sen är det ju dessutom så att inte bara Iron Maiden kommer i sommar utan även Kizz, mycket att göra för oss underbetalda ledare på HK (mycket lill-babs, vin-ergum, mycket METAAAAL!)
2008-01-07 @ 17:49:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sara Johanna Matilda Nilsson

  
2008-01-06 @ 18:01:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tårtkalas

Igår var det tårtkalas för mig och Frippe som fyllt år. Så ja, vi åt tårta, pratade, kollade på film och dampade. Fick ett jättefint halsband av Frippe och örhängen av Jossan och Malin! Taaack! <3 Här kommer lite bilder från kvällen...

          

2008-01-06 @ 17:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rock n' roll all night

Så var man hemma igen. Skönt att komma bort men minst lika skönt att komma hem igen. Var ju  egentligen tänkt som så att man skulle stanna där nere tills söndag men det  var bara allmänt deppig stämning över allt och alla så tror det var lika bra att jag åkte hem idag. Får ta igen det en annan gång hörrni! Från igår till idag blev det till att dra en slagg hos Martin vilket lätt var det roligaste på hela alltet.  Spelade poker som  till en början gick som en dans men sen började det gå utför ("Sara, det är allvar nu! Nu kan vi inte leka längre!") när Becca förvånansvärt nog fick typ all cash! Martin drog under spelets gång på lite kaffe som jag bestämde mig för att det är dags att lära sig dricka... Vilket visade sig vara ett stort misstag. Jag har typ aldrig druckit kaffe förrut och blev sjukt besviken när jag inte blev ett dugg pigg. Vi kollade på "jag ä inte bitter" med Robert Gustafsson och garva sönder, men jag var ju ändå inte pigg lixom! Men när vi skulle lägga oss, då jävlar satte piggheten in. Jag vägrade sova på en hård bäddsoffa (nackspärr sen natten innan på Beccas golv) och eftersom Martin vägrade flytta på sig så blev det till att klämma ihop sig båda två i hans säng. Men fan, jag var ju inte trött för fem öre! Så vi drog upp och hämtade chips och cola (misstag...). Efter det var de båda andra trötta Becca somnade rätt snart, men jag kunde verkligen inte, var helt klarvaken! Försökte med allt (räknade får, lyssnade på Bon Jovi's  mest stillsamma låtar) men inget funkade! Till slut tog jag med mig Martins bok om fiske och satte mig utanför hans rum för att på så sätt tråka ut mig själv så jag blev trött, men nej. In igen och gå några varv i rummet, men Martin bara låg och gnällde att jag skulle lägga mig igen så det blev man ju så illa tvungen till att göra. Han hade  vid det här laget vart uppe i typ 26-27-28 timmar eftersom han gått upp läskigt tidigt förra morgonen för att fiska. Ett tag blev han lite pigg och jag försökte speeda upp honom till min nivå, funkade inge vidare. Till slut somnade han iallefall och även jag somnade runt 5 typ. Sen var det bara upp igen vid 11, väckt av någon jävla klocka som lät som ett brandalarm,  för att lyssna¨på musik, äta frukost och bara umgås. Till min stora ilska och de andras stora förskräckelse ville jag ha mer kaffe när jag vakna! Börjar redan bli beroende! Tack för en skitrolig natt/morgon/dag! <3

2008-01-04 @ 19:26:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vi ses om några dagar

... För nu åker jag till Katrineholm!
2008-01-02 @ 09:39:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen 2008

Nyår spenderades som sagt i Barkaby med Emelie, hennes släkt och massa av deras vänner! Supermysiga allihopa. Stämningen var på topp nääästan hela tiden! Jag tror nästan att 2007 har vart ett av de  bästa åren någonsin; Vitryssland har fått en att förändra synen på alla i klassen, nu är vi som en enda stor familj!, har träffat massa gamla och nya vänner och allt har bara vart bra lixom. Klart det är jobbigt i skolan och sådär, riktigt ofta till och med, men det klarar man tillsammans med mina underbara klasskompisar, familjen och vännerna! Jag är så jävla glad och stolt över att få vara er vän! Tack för ett helhärligt 2007, nu gör vi 2008 osäkert!

Vill framför allt tacka Emelie, Emelie, Emma, Val, mamma, pappa, Fiya, Chanchie Therese, Hertzie, Pelle, Evelina, Isa, Jonas, Kim, Elin, David, Erik, Habbi, Sara, Linda, Kim, Lisa. Ni betyder jättemycket!
      !     

2008-01-01 @ 17:00:13 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


RSS 2.0