Sara Johanna Matilda

Stort fett förlåt

Jag vill bara säga förlåt till alla jag vart dryg, otrevlig eller störd mot idag, typ i skolan. Jag tror att alla är jävligt skoltrötta för tillfället och det är sjukt mycket att göra, men det ska ju ändå inte gå ut över er.

Så förlåt, jag älskar er! <3
2008-05-29 @ 20:29:41 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dags att dra vidare

Imorgon sticker jag till Katrineholm, typ dirr efter skolan! Ska bli skitroligt faktiskt. :)
2008-05-29 @ 20:17:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ibland blir det bara för mycket

Damp alltså. Som idag när jag, Simon och Emelie fick hjälp av Bosse (Prins Bobo som vi börjat kalla han) med matten. Skrattade så jag fick kramp i magen. Jag vet absolut inte vad jag ska skriva, men ändå känns det så värdelöst att INTE göra det. Kan lika gärna ta bort bloggen känns det som nu. Fast ändå inte. Usch, dilemma. Emelie och jag hade planer på att dra och klippa oss imorgon, typ innan teatern, men det verkar inte bli så - för att citera David "skolan kväver mig". Jävla rumpa. Och snart lackar jag på mamma, hon har sagt i typ en timme att hon ska åka till willys, och köpa typ naturgodis och sånt till moi, men nej, inte har hon pallrat sig iväg än! Jag får krupp tror jag. Imorgon är det matteprov också, undrar hur det kommer gå.
2008-05-28 @ 20:23:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gömda av Liza Marklund



Läser gömda av Liza Marklund igen - fyfan vilken bra bok! Någon annan som läst den? Om du inte gjort det är det ett hett tips att göra det!










2008-05-27 @ 17:33:13 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


För ingen annan är som du

Haha, fyfan, teatern igår var nog bästa på länge, vi kom på så jävla bra idéer, det blir toppen tror jag!
Pelle åkte hem nu imorse, saknar han redan fan...
2008-05-27 @ 07:27:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ibland får pappa till det

Jag: Om Ukraina vinner eurovision, har dom råd att ha det där då?
Pappa: Ja, det får dom nog fan råd med.
Pelle: Då lär dom ju ha det i Tjernobyl.
Pappa: Vilka strålande affärer.
2008-05-24 @ 22:25:34 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jocelyn Wildenstein aka Kattkvinnan

Ja jo, men hon är ju skapligt fräsch. Hur fan tänkte hon?

image336
2008-05-22 @ 12:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fett hår?

Jag är riktigt irriterad på mitt hår. Det är så att om jag inte tvättar det varje dag, så är det fett som ett paket med smör dagen efter, eller som att jag doppat håret i en av fritöserna på Donken. Någon som vet vad man kan göra åt det? Om det finns något speciellt shampoo eller nåt som är bra, för det här börjar gå mig rejält på nerverna.
2008-05-21 @ 19:31:23 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Bedövning hos tandläkarn?

Usch, jag ska till tandläkarn imorgon och antagligen borreliborra lite. Jag är livrädd. Jag har haft ett hål tidigare, eller det var typ början till ett hål så då behövdes inte bedövning, men nu kanske det är större och då kanske man behöver bedövning! Jaha, vad innebär det då? Jag frågade Pelle och Emelie och de hade lite olika sätt att se på saken. Pelle sa att det höll i sig i typ 1 timme och att det inte gjorde ont att ta den där sprutan, medan Emelie sa att det var obehagligt och att det höll i sig hela dagen och att man typ inte kunde prata efteråt?!


HUR ÄR DET EGENTLIGEN?
2008-05-21 @ 19:29:44 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Nick Pitera

Jag tycker att han är skitcool.

2008-05-20 @ 18:19:13 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Jag vet att alla tror att, om himlen finns är jag förlorad

Koopertestet gick riktigt bra faktiskt, tack vare vår allas Stina! Mohaha, lite fusk skadar aldrig lixom. Har spanska nu, vilket suger. Men det är rätt skönt att vi fick gå iväg till korridoren för att "skriva text" så man slipper sitta i klassrummet och lyssna på Ann-Britt. Jag är klar med min jävla text, och den ska jag ha att till att återigen fuska med på provet på fredag. Vafan, det provet jag någonsin kommer göra i spanska, förtjänar man inte ett G på det iallafall? Det tycker jag. Matteprov på torsdag också, det vette fasen hur jag ska kunna fuska på däremot. Men något kommer jag nog på! Jag är så ond och smart.  Ja, ond är jag iallafall. Jag har publik! Sara (Sjöström) sitter och läser det jag skriver. Alltid nice. Ofta alla sitter med free translation uppe, hahahaha. Det säger väl ganska mycket. Bästa sidan någonsin.

2008-05-20 @ 12:57:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nightmares

Usch, jag hade en jätteläskig dröm inatt, som jag starkt tror att jag drömt förut; eller sett en film om. Typ en kille som sprang omkring och mördade massa och så visade sig att det var PELLE!  Aej, fyfan, det var skitläskigt, så är glad att jag är vaken nu iaf. Koopertest nu på morgonen, mohaha, det läääär ju gå bra.
2008-05-20 @ 08:14:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cause we're just borrowing time in vain

Teatern då, haha. Spårat? Ja! Först var det bara jag, Emelie, Val och Pillan. Pernilla hade köpt massa fika som vi satt och smaskade på, skitgott. Sen kom även Anna, Frida, Melo och Tove. Har fan saknat dom under veckan, mina små dampisar! Nej nu ska jag återgå till Pelle i telefonen. Godnatt!
2008-05-19 @ 21:53:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Caligula väntar nog ändå

Ja, lite smådåligt med inlägg har det väl vart på senaste tiden, men jag säger som Sofie: det är nog en liten bloggtorka på G. I helgen kom Pelle och det var jättemysigt och roligt! <3 Vaknade på toppenhumör imorse men när vi fick tillbaka våra nationella matteprov så gick humöret ner på minus. Haha 0 poäng, känns toppen. Och jag har två omprov kvar, annars måste jag göra om hela kursen. Men får väl försöka ta mig i kragen och fixa det. Åh, det luktar äppelpaj här! Hoppas det är nån som bjussar.
Vi har ingen religion idag så det blidde en lång lunch, härligt. Redovisning på kommunikationen på sista timmen, hoppas att det går braaaaaaaa. Usch, jag är jätteseg, så hejdå.
2008-05-19 @ 12:01:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej, Kenny Starfighter

Idag blev man då introducerad för Kenny Starfighter också, vilket jag pinsamt nog inte sett förut.

2008-05-15 @ 17:30:44 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Let's play a game

Dagen började med nationellt prov i engelska, vilket inte gick särskilt bra. Det gick faktiskt åt helvete.
Kim och Sofie har fått sina grejer de beställde från sexpartyt och har gått lös med dildos och äckliga oljor hela dagen. Sofie har just jagat Emelie runt i klassrummet eftersom hon snodde Sofies extremt dyra chokladgucka som hon ska smörja in Felix med. Vi borde egentligen jobba med vår engelskaredovisning som ska vara klar om  typ två veckor, men det behöver vi inte låtsas om. Ops, nu lacka Göran och sa till Emelie att dagiset fanns på andra sidan skolan. Taskigt.
2008-05-15 @ 13:41:09 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ge mig sommarmys

Åh, kom att tänka på det Emelie tog upp häromdagen, när vi satt nere i Katrineholm förra sommarn och drack pucko och käkade äckliga mackor. Det var så jävla mysigt, och jag vill sååå mycket göra om det igen! Kan vi inte dra ner i sommar igen, Emelie? Sätta oss i Stadsparken och bara vara. Sen att den där galningen kom och skrämde livet ur oss och att det var äckligt varmt i Nicklas bil spelar ju ingen roll, det kan vi skippa. Men jag vill sitta där med dig igen, för det var bland det bästa på hela sommaren!
2008-05-14 @ 19:06:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Känn dig så jävla träffad

I don't know why you're so far away
But I know that this much is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you're the one I build my home with
I hope I love you all my life
2008-05-14 @ 12:46:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktiga mig

Har ingen kommunikation, så börjar inte förän kl 1. Funderade starkt på att skita i den enda lektionen vi har, matte, och vara hemma istället, men Kim fick mig på andra tankar när hon påminde mig om att jag visst har 2 prov att göra om på typ 4 veckor och jag kan ingenting. Ops, lika bra att gå då. Fan, jag har vart ganska duktig idag känner jag. Har redan hunnit fixa alla naturkunskapfrågor, duschat, tränat lite med hundarna... Ja, det känns mycket mer än det låter, faktiskt! Nu håller jag på att fixa lite frulle, det ska bli smarrigt. Ikväll blir det damp på klubben igen med Lisa och Emelie. Rykten säger att även Emma ska pallra sig upp med valpen, och den vill man ju inte missa!
2008-05-14 @ 10:47:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


You'll need love, to light the shadows on your face

Rätt lugn dag i skolan alltså. Orientering första lektionen, vilket gick som det gick! Haha, kan ju säga såhär; vi kom typ 40 min sent till andra lektionen som var engelska, det kanske säger allt? Ja, vi gick typ vilse.
Sen hade vi lite andra lektioner, typ spanska och... tema. Där vi skulle skriva kärleksdikter eftersom vi har tema kärlek nu. Ja, hur gick det? Ganska bra faktiskt om jag får säga det själv, haha. Vågar inte riktigt berätta the truth and nothing but the truth, ifall någon lärare (A-K) mot all förmodan skulle läsa det här. Lika bra att vara på den säkra sidan. Nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn, och vid halv 7 ska jag upp till klubben för att träna. Hugo ligger på hårddiet inför sommaren och då måste man ju såklart träna lite också.
Mööhöhöhöh, jag mailade dem med den söta welsh-valpen som jag skrev om i typ förra inlägget, och de sa att även om jag inte vill köpa just den så får jag gärna komma ner och kolla på deras andra hundar och bilda mig en egen uppfattning om rasen och sådär! Åh, jag vill så jävla gärna göra det. Jag tror dom bor i närheten av Katrineholm, så varför inte slå två flugor i en smäll och dra med sig Pelle dit också?! Ibland är jag ju så smart alltså.
2008-05-13 @ 17:00:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ofta man kan säga nej

Den där vill jag ju bara haaaaaaaaa!!!

image335

http://www.blocket.se/vi/16326160.htm?ca=11_s

2008-05-12 @ 15:25:55 Permalink Allmänt Kommentarer (12) Trackbacks ()


För det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

Det är när folk är som dig som man uppskattar de riktiga vännerna som mest.



Ofta jag börjat gilla musik som Pelle gillar, typ hästpojken
Ofta jag fick VG på naturkunskapen som jag skrev ihop på en halvtimme
Ofta alla turkar i hela världen addar mig på msn
Ofta jag skulle döda någon för en glass
Ofta jag nästan blåste iväg när jag gick hem
Ofta jag inte skriker, slår och spottar på dig så mycket som du förtjänar...
... Ofta det bara är en tidsfråga till jag gör det
2008-05-12 @ 15:12:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Och så var helgen slut och en ny vecka på G! Ska bli ganska skönt faktiskt att komma tillbaka till de gamla vanliga rutinerna, efter teaterveckan, men jag kommer sakna det också! Helgen har vart hur rolig och mysig som helst, Pelle var ju här!
Äh, jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva, annat än att det är mycket att ta tag i nu...
Ha en bra dag!
2008-05-12 @ 08:16:55 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sista föreställningen

Ja, igår gick sista föreställningen av stapeln då! Och det gick riktigt jävla bra faktiskt, så det känns som ett bra slut. Efter teatern blev man bjuden på mat av Emelies pappa Roger på Trädgården, tillsammans med Jonathan och Emelie såklart, riktigt nice och mycket damp! Jag körde "det är ju du som är efterätten, dummer, DING!", det säger väl ganska mycket om dampnivån? Maten var iallafall supergod och med det trevliga sällskapet kan det väl inte bli annat än toppen! Efter det bar det av hemåt för lite damp med Frippe och co, och sen var det bara att dra en slagg!

2008-05-10 @ 11:23:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny hund, tack!

Känns som att alla skaffar nya hundar nu: Emma, Lisa... Vem står på tur? Förhoppningsvis jag! Jag viiiiill. Hörrni hundmänniskor, hjälp - vad tycker ni? Ras? Vuxen hund eller valp? Förslag på kennel? HJÄLP, TACK.
2008-05-09 @ 10:28:50 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Vi är pågång, vi är laddade, vi är tända

Det är faktiskt inte alla som skulle klara av 17 föreställningar på 5 dagar, och jag känner att tröttheten och irritationen börjar komma fram mer och mer. Men nu är det bara 2 föreställningar kvar. Visst, det kommer vara skittråkigt att det är slut sen, men samtidigt kommer det bli jävligt skönt! Idag hade vi nationella prov i matte B. Man hade 4 timmar på sig, jag gick efter 1 timme. Någon som är förvånad? Jag är iallafall jävligt förvånad över mig själv, att jag orkade sitta kvar så länge. IG for life!

2008-05-08 @ 21:28:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ibland blir jag tokig på mig själv

Har fått tillbaka bokreccensionen på Dr Jekyll and Mr Hyde, och fick VG- på det. Jag vet inte riktigt om jag är nöjd eller missnöjd, det är ju iallafall ett VG men när hon skriver sådär blir jag ju ändå förbannad på mig själv när det är så jävla simpla fel. Åååååh!


You clearly put a message through but there are some grammatical errors that needn?t be there. I guess you do know at least some of these issues but your work isn?t checked carefully?am I right?

 

                                                                   VG-/AK

2008-05-06 @ 21:01:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Barack vs Hillary

Jovisst. Vi har engelska och håller på med vårt "secret project", vilket inte direkt går framåt... Therese som nog är den mest sansade av oss är dessutom sjuk så ja, det blir inte så mycket gjort. Har kommit fram till att jag har massa rester i bla naturkunskap som jag måste fixa, vilket känns rätt tufft, men det ordnar sig nog!
Jag saknar dom där nere i Katrineholm, mest Pelle såklart, men dom andra med! Isa, vad säger du, ska vi inte ta och tagga de andra och ses snart?!
2008-05-06 @ 11:06:19 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Röster i mitt huvud

image332image327

image328

image329

image330

image333
image334
2008-05-06 @ 08:24:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lokalkändisar

Riktig premiär idag, vilket gick dundersupermega bra! Alla var så jääävla duktiga, helt perfekt. Men när vi sen gick ner på stan till HM för att kolla kläder och köpa smink så märkte man hur var och varannan person pekade och tittade efter en, rykten sprids snabbt, vilket fick mig att utbrista "jag vill inte vara lokalkändis!", usch det var lite läskigt, men det är väl bara att vänja sig.
2008-05-05 @ 20:49:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min lilla hund

Åh, jag blir tokig! Det är något wrong med min lilla Liza-hund; hon verkar ha ont i bakbenen för hon skriker ibland när man tar i henne och hon kan inte hoppa upp på saker. Är det vanlig jävla träningsvärk eller nåt annat? Man vill ju veta så man slipper oroa sig hela tiden...

image326
2008-05-05 @ 07:12:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Destination darkness

Det gick supermega bra idag! Var knappt nervös äns, kändes jättebra faktiskt. Har en jävligt hektisk vecka framför oss nu med flera föreställningar per dag!
2008-05-04 @ 21:25:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smyg-premiär

Idag ska vi ha någon slags smyg-premiär för massa folk och imorgon smäller det stort, för då är det riktig premiär! Jag är sjukt taggad!!!
2008-05-04 @ 08:20:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klockrent

Någon John(ny?): Jag har växt upp med musik!
Pelle: Alla har väl MTV?
2008-05-03 @ 22:04:45 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Skratta eller gråta?

Hade fått ett mail från de på hundhotellet, där de skrev att de blev tvugna att prioritera de som kunde jobba flera helger och inte bara ibland, så jag kunde typ inte få jobba där mer. På ett sätt känns det jävligt skönt, just med tanke på att det var sjukt jobbigt att vara där ute helt själv en hel helg - jag behöver stimulans för fan! Men å andra sidan så behöver man ju verkligen pengar och det var ju inte särskilt svårt att få pengar där... Men meeeeeeeeen, det är bara att ta det med en klackspark! Dom kommer sakna mig.
2008-05-01 @ 13:46:57 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Älskade teknik

Åh, jag tycker det är så jävla grymt - vi har fått en ny sån här digitalbox eller vad det heter till teven och man kan SPELA IN saker och SPOLA FÖRBI reklam och massa sånt, hur grymt som helst!
2008-05-01 @ 13:38:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valborg

Ja, igår var det ju då valborg, vilket självklart måste firas med dunder och brak! Det började med grillni!ng, vilket lätt hade kunnat slutat i kaos eftersom alla var hungriga som dårar och ville ha mat först. Pappa fick agera grillmästare vilket jag tycker han skötte väldigt bra. Medan vi väntade på krubb så dansade vi blandannat till las ketchup, vissa rökte och vissa utsattes för PASSIV RÖKNING och ja... tog det allmänt lugnt. När alla var mätta och glada så drog vi iväg ner till stan, för att ta en tripp till södra bergen. Det var skapligt dött där uppe, men vi hade rätt kul ändå alltså! Desse, David och Erik stannade kvar där uppe och Sara, Habbi och Kim försvann så då var det alltså jag, Emelie, Therese, Pelle, Simon och Val kvar så vi drog med Chanchie och Johannes till stan där vi försökte hitta något trevligt ställe, men nooo, men vad gjorde det? Vi hade skitroligt ändå när vi försökte lifta och gud vet vad. Jag sov riktigt bra sen iallafall, men vem skulle inte göra det efter en sån toppenkväll?
2008-05-01 @ 13:36:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0