Sara Johanna Matilda

Sam-laget på teater

Ja, igår var det som sagt teater, och den var ju inte direkt mycket att hurra för. Typ 4 timmar lång och slutet var extreeeeeeeemt utdraget... Men lite drama under teatern är  alltid spännande, en gubbe fick hjärtattack! Usch, han och hans fru (I guess) satt bara en liten bit nedanför mig och Kim när hans fru började skrika "HJÄLP MIG, TÄND LAMPORNA!!!" ingen fattade någonting till en början, jag trodde först att det var någon typ utvecklingsstörd som skulle gå på toa, vafan gör det då? Men så var ju inte fallet. Ja, så då blev det ju lite paus i teatern och jag fasade för att det skulle bli en förlägning på teatern, vilket det självklart blev. Men han klarade sig nog, eller det var stabilt med honom sa en kille som jobbade på teatern iallafall, det var ju skönt!

Iallafall, innan teatern drog jag, Therese, Sofie, Kim och Emelie till kungsan för att käka lite. Vi hade planer på att sitta ute och äta i solen men bangade och slog oss ner inne på kära gamla Donken. Här börjar spårandet. Några blattar (jamen faktiskt, en brud svarade "HEEEEEEEJ DET ÄR ABDULLLAAAH" i telefon, då är man väl inte svensk iallafall?) skrek hejdå fjortisar! efter några som gick, och jag med min extremt dåliga hörsel tror att de sa hejdå kompisar! och tycker att dagens ungdommar minsann är snälla mot varandra. Eller nåt. Men så var det ju inte.

Sen drog vi till HM och Gina Tricot där alla typ började gråta för att vi inte hade några pengar och ville ha iprincip allt i varje affär. Usch, det var hemskt.

Hötorget nästa, där Kim drog till sig hundratals blickar och vi bestämde oss för att göra en dokumentär om henne. Jag låtsades vara hennes livvakt och att hon var jugoslavisk porrstjärna. Hon fick även hoppa upp i ett stånd och sälja jordgubbar, allt det här till våra andras asgarv. Ja, folk tittade... Lite kanske...

Fyfan, roligaste dagen på länge, lätt!
2008-04-24 @ 08:17:15 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: erik

han har iaf stannat i tiden! minst sagt

2008-04-24 @ 10:47:07
URL: http://sharethefun.blogg.se

Kommentera här

Jag heter:
I'll never forget you

E-postadress: (visas inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0