Sara Johanna Matilda

Extremt onödigt

Vi hade två lektioner idag, gympa som första lektion och tema som sista. Mellan dom var det typ 4,5 timme som vi inte hade någonting att göra under. Det blev till att sitta ute i solen i typ 4 timmar och käka glass, snacka skit och bara njuta av värmen! Underbart. Ändrade planer angående imorgon, det ser ut att bli lite grill-mys här först och sen vidare till Södra Bergen, NAJS.
2008-04-29 @ 16:41:30 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I wan't you back

Usch, fy på mig. Jag småskolkar från teatern, inte bra. Men det är ganska skönt att bara sitta här och ta det lugnt och titta på andra avenyn. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt också. Btw, är det någon som har läst boken kom närmare? Fy fan, jag blir livrädd bara jag tänker på den, skitläskig! Har ni inte läst den borde ni göra det!


image325


 

2008-04-28 @ 19:19:08 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Det är tuffa tider

Helgen har varit fullspäckad med teater från morgon till kväll, men vi har haft riktigt roligt för det mesta så det har vart kul! Men tröttheten har verkligen satt in idag och jag var otroligt seg och trött i skolan idag. Jag fick iallafall tillbaka religonsprovet som vi gjorde förut, och fick otippat nog VG! Helt jävla galet med tanke på att jag bara skrev ner vad som föll mig in, men det var skönt! Kommunikationsprovet däremot gick inte lika bra, men jag vet ju nu vad jag hade fel på och sådär, så nu gäller det bara att plugga på till omprovet på onsdag.
Appropå ingenting, Kim har bestämt sig för att ta sig an namnet BlondinKim och börja blogga! Det känns som en riktig hit alltså, det kommer bli riktigt kul. Pelle var ju här i helgen också btw, och det var superroligt, och han kommer antaligen imorgon igen! På onsdag är det ju valborg och då blir det till att dra till Fiya för middag, och sen till Södra Bergen kanske?

2008-04-28 @ 16:31:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Här har vi det!


Kim får alltid till det, på ett eller annat sätt!




2008-04-25 @ 08:37:42 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skulle inte sitta helt fel...

Med en riktig hund-jacka från arrak outdoor. Någon som känner sig manad att köpa den åt mig?


image324
2008-04-24 @ 19:21:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rachel från Xfactor

                              Vad finns det att säga?

                             
2008-04-24 @ 19:09:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'll never let you go

Kommunikationsprovet gick käpprätt åt helvete, men jag hoppas verkligen att jag får G! Var även uppe på klubben sen och snackade med Monika och det är så skönt att bara börja pricka av "att göra"-listan.
Men hjälp, nu kom mamma hem med en batteridriven rakaparat, måste provas.

Imorgon kommer Pelle, och det blir säkert skitkul!
2008-04-24 @ 18:36:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sam-laget på teater

Ja, igår var det som sagt teater, och den var ju inte direkt mycket att hurra för. Typ 4 timmar lång och slutet var extreeeeeeeemt utdraget... Men lite drama under teatern är  alltid spännande, en gubbe fick hjärtattack! Usch, han och hans fru (I guess) satt bara en liten bit nedanför mig och Kim när hans fru började skrika "HJÄLP MIG, TÄND LAMPORNA!!!" ingen fattade någonting till en början, jag trodde först att det var någon typ utvecklingsstörd som skulle gå på toa, vafan gör det då? Men så var ju inte fallet. Ja, så då blev det ju lite paus i teatern och jag fasade för att det skulle bli en förlägning på teatern, vilket det självklart blev. Men han klarade sig nog, eller det var stabilt med honom sa en kille som jobbade på teatern iallafall, det var ju skönt!

Iallafall, innan teatern drog jag, Therese, Sofie, Kim och Emelie till kungsan för att käka lite. Vi hade planer på att sitta ute och äta i solen men bangade och slog oss ner inne på kära gamla Donken. Här börjar spårandet. Några blattar (jamen faktiskt, en brud svarade "HEEEEEEEJ DET ÄR ABDULLLAAAH" i telefon, då är man väl inte svensk iallafall?) skrek hejdå fjortisar! efter några som gick, och jag med min extremt dåliga hörsel tror att de sa hejdå kompisar! och tycker att dagens ungdommar minsann är snälla mot varandra. Eller nåt. Men så var det ju inte.

Sen drog vi till HM och Gina Tricot där alla typ började gråta för att vi inte hade några pengar och ville ha iprincip allt i varje affär. Usch, det var hemskt.

Hötorget nästa, där Kim drog till sig hundratals blickar och vi bestämde oss för att göra en dokumentär om henne. Jag låtsades vara hennes livvakt och att hon var jugoslavisk porrstjärna. Hon fick även hoppa upp i ett stånd och sälja jordgubbar, allt det här till våra andras asgarv. Ja, folk tittade... Lite kanske...

Fyfan, roligaste dagen på länge, lätt!
2008-04-24 @ 08:17:15 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sovmorgon

Det satt riktigt fint med sovmorgon idag alltså. Vi har ingen kommunikation och börjar matten vid 1 så ja, jag drar nog till skolan till 1, orkar inte tidigare, så jävla skönt att vara hemma och ta det lugnt. Jag har blivit så jävla skoltrött på sista tiden, måste försöka  ta tag i det där.
Jag är inte taggad någonstans för teatern ikväll, men vem vet, den kanske är bra?
Nu ska jag gå ut i solen och plugga kommunikation!

Helt klart dagens låt!

                                    
2008-04-23 @ 11:33:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måste ta tag i mitt liv

Jag är så otroligt jävla stressad för tillfället så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Måste verkligen börja använda min almenacka igen så jag kan hålla koll på allt som händer, för det här håller inte. Nu får bloggen funka som almenacka tills jag hittat min igen.

Tisdag: Träffa Emma på klubben 19.00 för att planera för roliga dagen med HU
Onsdag: Skola, dirr till Stockholm efter skolan, teater 18.00, hem och plugga
Torsdag: Kommunikationsprov, hitta kläder till teatern på temat, lära mig replikerna, träffa Monika på klubben 17.00
Fredag: Skola, teater på temat + bokredovisning, träna med Lisa 19.00, Pelle kommer
Lördag: Heldag på teatern, 10.00-20.00, fest hos Anna I
Söndag: Heldag på teatern, får ta reda på vilken tid, kurs med Angelica 19.00

Amen det känns toppen! Jag drar och plugga kommunikation nu. Om ni inte hör mer ifrån mig så är jag förmodligen död. Jag lär ha tagit självmord.
2008-04-22 @ 16:42:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hotad till livet

Emelie har tjatat hela jävla dagen om att jag ska skriva något, så nu får man väl köra i vind då.
Ja, religonsprovet hörrni... Gick ju inte som på räls direkt, men jag hoppas lätt på ett G.
Ikväll är det teater och jag är faktiskt rätt taggad för ovanlighetens skull, inte långt kvar till premiären nu!
Här är en sjukt rolig film som Erik visade imorse. Undrar varför alla i sam-laget har  gått omkring och sjungit KEN LEEEEEEEEEEEEEEEEEE, hela dagen?

                               
2008-04-21 @ 12:48:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I only hope there's still time to be the one

Det är så jävla skönt att äntligen känna att man vet vad man vill! Efterlängtad, jamenvisst. Usch, vi har religonsprov på måndag och dom proven brukar vara typ hur lätta som helst, men det här är om islam och jag känner att jag verkligen har noll koll så jag borde kanske ta mig i kragen och plugga lite nu när jag ändå inte har något bättre för mig. Emma fyller år idag btw, grattis! Mycket födelsedagar nu alltså. Så ikväll blir det tårtkalas! Men först... Plugg.

2008-04-19 @ 17:45:53 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


Hurtigt

Har varit nere på Mariagården hela dagen för att fixa kulisser och skit till teatern. Gick ju sisådär, man är ju inte särskilt  händig om man säger så, höhö.
2008-04-19 @ 15:57:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Reklamar stenhårt för världens bästa Isa

Måste ju bara visa er det här alltså, världens bästa svärbarn (internskämt) Isa är med i radio ffs! Det får man inte missa. Hoppas du hade en toppenbra födelsedag, tjejen, vi ses snart! <3


http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1115904&BroadcastDate=&IsBlock=1

Skippa fram tre steg o spola sen till typ 04:00 så får ni se (höra!).
2008-04-18 @ 16:16:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Viiiiii skaaaaaa ligga med varandra

Spanska nu då, men jag och Kim är i datarummet för att hitta några jävla kärleksdikter att översätta. Jag har redan gjort en utmärkt översättning på den här "rosor är röda violer är blå" osv. Mycket stolt över mig själv, javisst.
2008-04-18 @ 11:42:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Du är min idol

image322
2008-04-16 @ 13:56:41 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Onödigt

Sitter i skolan, har haft en lektion och det var också den enda. Så jävla onödigt att gå till skolan för en lektion, men nu sitter faktiskt delar av sam-laget och pluggar så helt meningslöst kanske det inte var ändå. Riktigt skönt att slippa matten iallafall! Skönt iallafall att vi iprincip bara går en dag den här veckan, imorgon har vi ju distans. Helgen lär bli fullproppad: tror vi har teater hela helgen om inte det är nästa, sen ska jag träffa Mia från BK för att snacka om "roliga dagen" i maj och så är det kurs med Angelica på söndag. Najs.
Nej, nu ska jag fortsätta skriva en uppsats till kommunikationen, it really sucks.


image321

 Väldigt intressant det här... Väldiiigt... Zzzz...
2008-04-16 @ 12:30:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I don't wanna live my life without you

image320Am I supposed to walk on by?
2008-04-15 @ 18:59:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sam-laget spårar

Igår var det som sagt feeeeeeeeest hos Annika, och det var typ det roligaste på länge. Det var en sjukt liten lägenhet men det gick förvånansvärt bra ändå, även om inte grannarna tyckte det. Hm.
Ja, om man skulle ta upp lite roligheter då; Sara strulade upp alla karlar och då menar jag verkligen alla (även tjejerna btw), Dennis var superäcklig som vanligt och visade röven och "framdelen" titt som tätt, Sara tappade även bort sin kamera hela tiden, Annika slickade jordnötssmör från Dennis mage, Jocke var hyper och lekte med ett lejon, Habbi bröt sitt "jag ska inte röka"-löfte så fort hon kom innanför dörren, Mia var jättehes men söt för det och jaaa... Här får ni lite bilder istället, de säger nog det mesta.

Hepp, tydligen gick det inte att lägga upp bilderna, too bad!
2008-04-15 @ 10:43:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cradle of Filth

2008-04-14 @ 15:38:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Spanska, någon?

sara säger:
hola!
Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

hola!!

Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

el mensaje que me mandaste me llegó

Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

pero no tenía dinero para responderlo

sara säger:

hahaha ops i don't understand XD

Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

el del teléfono móvil

Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

jajajajaj

Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

ok

Makkk...3a cuando te meas encima,el calor dura poco säger:

the SMS that you sent to my mobile phone

Någon som är bra på spanska?

2008-04-14 @ 14:55:03 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Måndag och ledig

Fan vad skönt, vi går bara två dagar i skolan den här veckan! Idag ska jag kanske till Stockholm med Emelie och ikväll blire lite party hos Annika, NICE!
2008-04-14 @ 11:57:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hundhotellet

Jag är helt slut. Det har vart en riktigt bra helg, men jag träningsverk i hela jävla kroppen. Och jag är trött.
Godnatt.
2008-04-13 @ 21:23:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det händer bara med Desse

Jag: Blondinbella ska vara med på vakna the voice nästa vecka!
Desse: Då ska inte jag vakna med the voice iallafall.
Alla: HAHAHAHA!!!
2008-04-11 @ 14:56:29 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Där satt den!

JAG FICK G PÅ MATTEPROVET! 1 POÄNG ÖVER G TILLOCHMED! JAG TROR JAG TUPPAR AV!
2008-04-11 @ 13:49:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Here we go again...

Igår var det David - idag är det Kim! Men den lilla virrpannan fyller bara 17, men det spelar ingen roll, det här ska firas med dunder och brak! Ha en toppendag tjejen, grattis!

image318
2008-04-11 @ 08:16:02 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Why God, why?

Varför ska man jobba just den här helgen? Allt verkar ju hända just imorgon.
Kim ska ha middag, Sara smsade och frågade något om någon grej hos Raffe... GAAAAAH, jag vill också vara med ju! Men det blir säkert kul där ute också... I vildmarken... Ensam...
2008-04-10 @ 21:24:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trevligt med sällskap

Frippe och Verner har vart här nu ett tag, haha. Jävla dårar båda två säger jag bara. Verner trodde jag var hans slav och tvingade mig att göra te med honung och socker. Jaja. Lär se dom snart igen för vi måste ju kolla klart på jumajni, bästa filmen någonsin. Eller nåt.
2008-04-10 @ 21:11:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bullkalas i sam-laget

David höll sitt löfte och tog med sig bullar, och fy fan vad goda dom var sen då! Till bullkalaset bjöds det på en dikt som Erik skrivit, riktigt fin, haha. Sofie började gråta, så vacker är den, så här får ni alla ta del av den...


Idag min vän, så blir du myndig
så gå nu ut och var rejält syndig.
Sup upp dina pengar på billig sprit
sen super du ännu mer, fast på kredit.
Du får också titta på porrfilm helt legalt
fast det kanske är lite väl banalt?

Idag min vän, blir du en riktig man

jag tror det kan bli very fun.

Du är ju nu 18 år o snart pensionär

så vi bör diskutera vår hemliga kärleksaffär

halva skolan vet väl om det, på ett ungefär.

Men vi är ju faktiskt bara goda vänner,

Ja det är i alla fall så som jag känner.


Idag min vän, är du i mitten av livet

Ingenting är beständigt, ingenting är för givet.

Vi har varit vänner ett ganska kort tag

men jag tycker vi funkar rätt bra, du och jag.

Många har stunderna varit, både svåra och lätta

som vi upplevt tillsammans, både i tvåan och ettan.

Idag min vän, kan du gå ut på krogen

men du ta det lugnt, som din vana trogen.

Åh du, ta inte den där extra ölen

då hamnar du i spypölen.

Du får gärna ringa några fyllesamtal

och berätta om dina olika samvetskval.

Men ta det lugnt med vodkan för satan

så du inte däckar mitt på gatan.


Idag min vän, är du ett år äldre.

Så nu kanske du kan ta nån seger

o slipper vara neger.

Att du ska bli kung är inte troligt

det kan Pernilla hälsa hjärteligt.

Och alla vet att ramsan går

som så här nedan står:

David är som mörk på magen

att han blir mörkrädd om dagen


Idag min vän, börjar livet på riktigt

Nej det är sig rätt likt, det händer inget viktigt

Även imorgon kommer du vara i samma tillstånd

Och du kommer fortfarande ha ditt morgonstånd

Hursomhelst, den visdom jag vill förmedla

Är att njut medans du kan, ja det var nog det hela

Så där lämnar jag ordet, till andra gratulanter

Familj, vänner och en massa okända gamla tanter.


Jag hoppas att bjudit dig på minst ett litet flabb

min lilla Edsbrograbb.


Förresten behöver jag nu sluta,

och du får av livet börja njuta.

Grattis på dig ditt sportfån,

alla dessa ord har kommit inifrån.

Så bli nu lite rörd o fäll en tår
Det kan du göra nu när du är 18 år.

2008-04-10 @ 12:53:35 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Så ska det se ut!

Har precis gjort klart matteprovet nu, tog typ en timme - nytt rekord för mig!
Och det gick riktigt bra kändes det som, fick massa hjälp av Bosse så det kan ju berott på det men, haha. Va fan, hjälper han en under ett prov fattar han väl att man kanske förstår till slut? Det gjorde jag iallafall, typ för första gången! Åh, vad glad jag känner mig nu alltså! Men än är ju inget säkert, han måste ju rätta först... OOOOPS...
2008-04-10 @ 12:48:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


GRATTIS DAVID!!!

Idag fyller David 18 år, vi ser fram emot bullarna i skolan, mohaha. Ha en toppendag!

2008-04-10 @ 08:56:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Embarrassing

http://dinledamot.blogspot.com/2008/04/eleverna-bloggar-om-riksdagsbesket.html
Nej, det här tycker jag är pinsamt. Fast det är ju faktiskt liiiiite coolt att bli länkad av en politiker, det händer ju inte varje dag! En aning embarrassing att man typ satt och sov när vi var på Riksdagen, usch. Men får la kräva att Göran bokar in ett nytt besök så man får vara lite alert och uppmärksam då istället.

Nej fy fan, det här ska jag sprida till de andra...
2008-04-09 @ 19:31:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det kan inte vara lätt att vara Erik

Stackars jävel säger jag bara. Jag tvingar han att hjälpa mig att fatta ett tal över msn. Oduglig var rätta ordet alltså.

sara sa:

var kommer egentligen 0,80 in i bilden, jo ingenstans????


 Ge aldrig ut lösenord eller kreditkortsnummer i en konversation med snabbmeddelanden.


|eriik| säger:

alltså själva stegen åker ju ner 0,8 meter

sara säger:

jaaa

sara säger:

men det kommer ju inte med i uträkningen?

|eriik| säger:

jo

sara säger:

var då?

|eriik| säger:

för du måste ju ta det minus

|eriik| säger:

med den sida som du räknar fram

sara säger:

jaaa 3.9-2.5 det eller?

sara säger:

det blir ju 1.4

sara säger:

är det då man använder det eller vadå?

sara säger:

och sen måste du ha skrivit fel eller nåt för först står det 2.5 men nejdu sen har duändrat till 5.2!!!

|eriik| säger:

nej itne då

sara säger:

jooo!!!

sara säger:

jag fattade ju så bra

|eriik| säger:

alltså du räknar ju ut hur hög upp stegen står

sara säger:

jaha?

|eriik| säger:

ja, o sen för att få redan på hur hög upp stegen står efter den ahr åkta ner så tar du 6 - 0,8

|eriik| säger:

då blir det 5.2

sara säger:

ja det blire ju...

sara säger:

men stegen är ju 6.5

sara säger:

hahaha fan förlåt att jag tvingar dig att hjälpa mig när jag är så oduglig hahaha

|eriik| säger:

ja men alltså jag pratar om den sidan som dte inte står någon längd på alls nu

|eriik| säger:

den sidan längs till höger alltså

sara säger:

jaha hur kan du veta att den är 6 då! -.-

|eriik| säger:

själva väggen

sara säger:

gissar du bara det eller?

|eriik| säger:

ja för du gör pythagoras sats... 2.5 uppjöjt 2 + x upphöjt i 2 = 6.5 upphöjt i två

|eriik| säger:

det blir 6

sara säger:

ja juste

sara säger:

det är ju den jag gör först!

2008-04-09 @ 16:13:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Matteprovet kommer gå galant

Jag har fått hjälp av både Elin, Habbi och Erik, så nu tror jag att matteprovet kommer gå som på räls imorgon! Jag hoppas det iallafall. David däremot, den lilla jäveln, har vart så lat och otrevlig och dryg idag så jag egentligen inte borde nämna han här ens, men nu blidde det ju så ändå... Ehm, vet inte ens varför jag skrev egentligen för har ingen aning om vad jag ska säga mer meeeen.
2008-04-09 @ 14:49:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tillbaka i sam-laget

Ja, som ni alla vet så var jag ju hemma igår pågrund av... olika anledningar, haha.
Men det var skönt att vara tillbaka idag, faktiskt! Man saknar alla bara det går typ en dag, helt sjukt, hur ska jag klara mig utan er efter gymnasiet? Det är ett mysterium. Fick skjuts av Erik och hans snälla mamma hem, väldigt trevligt måste jag säga, men gjorde bort mig som vanligt genom att prata typ aalldeles för mycket, men sån är jag.
Får göra matteprovet på torsdag också, så nu får man plugga järnet så får vi se hur det går.
2008-04-08 @ 16:55:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ofrivillig akupunktur

Jag fick just en nål inkörd i armen av Desse. Inte nog med det, den satt kvar, så jävla hårt köttade hon in den.

- Äej, nu behöver jag en paus, sa hon sen innan vi ens börjat jobba, haha. CP!

2008-04-08 @ 15:26:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Romantisk middag

Jag ordnade en romantisk middag med ljus och allt till Erik och Emelie. Det började bra men slutade inte lika bra. Det bjöds på plättar med hallonsylt och mjölk. Nu ska vi till teatern!
2008-04-07 @ 18:17:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Eller Golden?

image316

2008-04-07 @ 12:23:57 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


Från toppen till botten

Men åååååh, jag blir tokig!!!!
Här sitter man och pluggar röva av sig och så får man ännu ett sms från Emelie...

Jag tror att matteprovet gick åt helvete. Att plugga A verkar inte räcka du.... :( :(

Mmm, men det känns asbra. Emelie satt typ 6 timmar eller mer igår och pluggade igenom hela jävla kapitlet och det gick åt helvete för henne? Hur ska det gå för mig då? Don't wanna know...
2008-04-07 @ 11:45:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu jävlar

Ibland är det kanske bra att folk inte tror på en! Emelie skickade ett sms och skrev något om att Therese tyckte det var onödigt att jag var hemma för att jag ändå inte skulle plugga, och fy fan på ren svenska vad förbannad jag blev och satte mig dirr och pluggade matte en hel timme - och fattade på första försöket! Jag vet inte om jag ska säga tack eller fuck you, Therese, haha. Men jag har ändå lite skuldkänslor, skulle jag gått till skolan ändå och gjort provet? Det är ett jävla dilemma, men det är ju typ försent nu iallafall...


Vad skulle ni ha gjort? Gått till skolan och gjort ett prov ni kanske inte kunde ens hälften på, eller stanna hemma och plugga två dagar till för att förhoppningsvis få G på onsdag?

2008-04-07 @ 10:49:52 Permalink Allmänt Kommentarer (36) Trackbacks ()


Matte B

Jag säger bara som Emelie; jag tänker inte ta ett IG till. Jag tänker fan inte göra det. Är det verkligen rätt att man ska behöva må skit för att man är så jävla rädd för att få göra om en kurs? Jag orkar verkligen inte göra det, men har ju nu fått IG på 2 av 2 prov, känns braaaa... Men det här provet ska jag fan klara, annars... ska jag äta något riktigt äckligt eller göra nåt för att typ pina mig själv, för det håller ju inte längre det här.
2008-04-06 @ 19:29:57 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


27 dresses

Jani, igår var det ju bio som gällde, och den var ju faktiskt riktigt jävla dålig. Nej, nu överdrev jag, men inte var den bra iallafall. Nästa gång får det bli skräckfilm, det är min grej! På bussen hem spårade allt med att Habbi sa till Val att han var sexig hela tiden, tjuvringningar och massa pussar och snusk folket emellan. Yeeeees...
2008-04-06 @ 10:58:57 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Blääääää

Verkligen ingen bra start på dagen; spya, spya, spya och åter... spya. Men nu mår jag lite bättre och ska in till Stockholm om 45 minuter ungefär för bio med Sara, Habbi, Val, Emelie och David! Det kommer säkert bli jättekul såvida man inte får ett "återfall"... Hm, får  hoppas på det bästa alltså.
Ikväll ska vi nog till Erik där en sur Kim lär vänta, haha, ops! Bäst att smsa henne så att hon blir på gott humör igen.
2008-04-05 @ 15:19:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Talang 2008

Haha, fy fan, humor på hög nivå i det där programmet alltså. Jag och Erik sitter och garvar sönder på msn samtidigt som vi kollar Talang - blindstyren, dödsvolter och digeridos (eh, stavning?) det kan ju inte bli bättre! Ikväll blir det nog lugnt hemma hos familjen Nilsson om man inte drar ut till Långarn med Emelie där det alltid är metal och feeeest, haha. Och imorgon blir det nog bio med några från klassen och till Erik på kvällen antagligen. Måste plugga matte också, prov på måndag.

Det som är sjukt irriterande är att de i Talang tar vidare alla jävla ungar som söker, även om de typ suger! Fan, ungar måste lära sig det hårda livet tidigt, det tycker iallafall jag och Erik. Såhär ska dom tass; http://1000apor.se/content/konstkritik-0?page=1
2008-04-04 @ 21:16:41 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag vill bo i en svamp

2008-04-04 @ 19:27:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gitarr i sam-laget

Vi har fått tillökning i sam-laget! I form av en gitarr som alla typ slåss om att få spela på (ingen kan).

2008-04-04 @ 14:03:00 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Mhm, that's what I'm talking about

Mhmmmm, det känns skönt att säga att hundhotellet var skitfräscht och att jag ska dit nästa helg och prova om det känns bra och isåfall får jag jobb, schnyggt jobbat om jag får säga det själv!
2008-04-03 @ 21:01:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Distansdag

Men inte ska jag sitta hemma och mögla för det. Nu snart ska jag till skolan för att spela lite ambitiös och plugga matte, sen vid 1 ska jag upp till klubben för att träffa Lisa och bygg bana och lite sådär. Vid 4 bär det av till teatern och sen ska jag vara på det där Hundhotellet 7, oooops! Ser ut att bli en lång dag.
2008-04-03 @ 09:04:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sam-laget i Stockholm

Blev till att dra dirr upp till klubben efter Stockholm för möte.
Ja, det blev en hel del damp idag då; själva besöket på riksdagen var väl inte mycket att hurra för, halvsov ju typ hela tiden, men efter drog några till Kungshallen för att krubba (man blir hungrig av att lyssna på guider och politiker!) och åt oss ännu tjockare. Sen blev det damp på bussen hem med mycket skratt som vanligt. Jag älskar min klass!

Antingen kommer det bilder ikväll eller imorgon, vi får se...

image315

396324-314396324-313396324-312396324-311396324-310396324-309396324-308396324-307396324-306396324-305396324-304396324-303396324-302396324-301396324-300396324-299
2008-04-02 @ 21:05:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halv hjärtattack

Ja, när jag då kommer till skolan så kommer en ovanligt översprudlande Sofie fram och är ovanligt positiv vilket får mina misstankar att väckas. Ser Emelie som även hon ser lite finurlig ut, är det nåt jävla försenat första april skämt?
- Fyller jag år idag eller? frågar jag, men nej inget sånt var det.
Så får jag för mig att det har nåt med soptunnan att göra vette fan varför, men Emelie och Sofie nekade. De frågade efter Pernilla som jag då inte hade sett (vilket inte var så konstigt). Jag upptäckte sen Emelies kamera som stod på lur och att hon filmade, hmmmm väldigt mystiskt...
När Sofie började bete sig konstig (are) med att kopiera sitt face i kopiatorn så tog jag steget och öppnade soptunnan som stod brevid henne. Där i satt en liten dvärg i form av Pernilla och jag fick en halv hjärtattack. Allt detta filmades såklart och filmen (filmerna) lär komma ut på bloggen senare, haha!
2008-04-02 @ 10:13:20 Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()


TILLBAKA MED MARINA!

Marina är då en gammal naturkunskap och geografi-lärare. Hon var tjock, stönade när hon andades och bodde typ helt isolerat ute på landet med sina katter som hon pratade om 24/7. Underbar kvinna...
Hon sög, men hon gav mig iallafall bra betyg! Har precis fått tillbaka ett arbete om GMO av Johan, fick bara G och är bajsigt missnöjd, jag vill ju ha mer! Tillbaka med MVG-Marina!

2008-04-02 @ 08:38:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Don't tell

Schhh...
Kör på olagligt idag (olagligt? aja...) och skiter helt enkelt i första lektionen, kommunikation. Det suger ändå så jävlans hårt så ja. Jag tror inte jag missar så mycket.
2008-04-02 @ 08:35:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Riksdagen

Godmorgon,

så jävla onödigt, vi har typ en halv lektion sen ska vi äta och sen åka till Stockholm och riksdagen. Blä, sovmorgon, ingen som tänkt på det?
Man kanske skulle försöka sig på att ta lite bilder så ni får se hur fantastiskt roligt vi kommer ha det (hör... läs ironin).
2008-04-02 @ 08:05:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Ja, söndagen spårade som sagt totalt med Erik, Kim, Emelie och Val! Vi drog till pizzerian och till konsum. Kim var seg som vanligt och pratade i timtal (kändes det som i telefon), Erik och jag lyfte taket, Val gjorde hundraelva liter mille (milkshake) och Emelie verkade fortfarande vara full efter kvällens bravader. Ångrar nästan att man inte kom till dem, haha, verkade ha gått riktigt hett till. Fy fan vad mycket damp det blev, men det är ju sånt vi gillar!  Måste göras om snart.

Som ni ser på bilden så bröt som vanligt Val alla trender, när jag och Emelie köpte vanlig hederlig pinnglass går han och köper ett tvåliters-pack!


396324-298396324-297396324-296396324-295396324-294396324-293396324-293396324-291396324-290396324-289396324-288
2008-04-01 @ 19:46:08 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Det var på tiden

Skönt att bloggen funkar igen, har faktiskt saknat den.
Ja ni, vad har hänt sen sist? Har dampat med Erik, Kim, Emelie och Val (bilder kommer), skolan har  börjat... Inte så mycket mer. Jo just jävlar, såg ju massa lappar typ igår på skolan om att de sökte folk till något hundhotell ute någonstans i Rimbo, vilket jag såklart nappade på, pengar tackar man ju inte nej till lixom! Och idag ringde de och jag ska ut till dem på torsdag efter teatern, spännande!
2008-04-01 @ 17:26:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0